Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Premiere Edition για τη Stingray Convertible

Ελλάδα 23:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Premiere Edition για τη Stingray Convertible

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Premiere Edition για τη Stingray Convertible

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η εντυπωσιακή Corvette C7 Stringray «ανοίγει» και η Chevrolet γιορτάζει την έναρξη παραγωγής της Convertible εκδοχής της με μία ειδική -περιορισμένης παραγωγής- έκδοση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Θα παραχθεί σε μόλις 550 κομμάτια, θα τιτλοφορείται Premiere Edition και δεν θα έχει κάποια διαφοροποίηση κάτω από το καπό – θα εξοπλίζεται με το πακέτο επιδόσεων Z51.

Θα είναι βαμμένη με χρώμα Lime Rock Green στο εξωτερικό και επενδυμένη με σουέντ σε χρώμα Brownstone στο εσωτερικό. Ακόμα συναντάμε λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, με το λογότυπο της μάρκας και το όνομα του οχήματος σε περίοπτες θέσεις.

Advertisement
Advertisement

Κάθε μία από τις 550 Corvette C7 Stringray Convertible «Premiere Edition» θα κοσμείται και από μεταλλική πλάκα με το σειριακό αριθμό παραγωγής της.

Οι παραδόσεις θα αρχίσουν με την αλλαγή του έτους ενώ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, το κόστος απόκτησής της ορίζεται στα 57.142€ ενώ συνοδεύεται από ολόκληρη συλλογή αξεσουάρ όπως οχήματα σε κλίμακα, ρολόι, ακόμα και βαλίτσα!

Η «απλή» Corvette Stingray Convertible παρουσιάστηκε στην Έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα για τη κουπέ εκδοχή της, πατώντας εδώ μπορείτε να απολαύσετε το… κινηματογραφικό promo clip της, ενώ παράλληλα, μπορείτε να τη δείτε να καίει πολύ λάστιχο, να επιταχύνει μέχρι τα 300 km/h, να κάνει δοκιμές στο Ντούντενχοφεν αλλά και να ακούσετε το γλυκό της ήχο. [nggallery id=3105]