Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

BMW & MINI Driving Experience: Εκπαίδευση και συγκινήσεις

Ελλάδα 23:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW & MINI Driving Experience: Εκπαίδευση και συγκινήσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

BMW & MINI Driving Experience: Εκπαίδευση και συγκινήσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πριν από τέσσερις δεκαετίες, η BMW έγινε η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων που προσέφερε στους οδηγούς τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο τιμόνι, κάτι που συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Το 2011, αυτό που ξεκίνησε σαν «σχολή οδήγησης» αναδιοργανώθηκε, πλέον τιτλοφορείται «BMW & MINI Driving Experience» και υπόσχεται ξεχωριστές οδηγικές εμπειρίες.

Τι περιλαμβάνουν αυτές; Από ντριφταρίσματα στο πάγο και το χιόνι και την επίτευξη της ιδανικής γραμμής στην αγωνιστική πίστα μέχρι οδήγηση σε γραφικές διαδρομές μέσα από όμορφα τοπία. Ένα ευρύ δηλαδή φάσμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων κατάλληλων για αρχάριους αλλά και έμπειρους οδηγούς.

Advertisement
Advertisement

Βασική ιδέα πίσω από τα σεμινάρια παρέμεινε η ίδια όλα αυτά τα χρόνια: να μαθαίνεις να συνεργάζεσαι αποδοτικά με το αυτοκίνητο σε μία μεγάλη ποικιλία – κάποιες φορές – κρίσιμων οδηγικών συνθηκών, πέρα από τις καθημερινές απαιτήσεις οδήγησης, με δεξιοτεχνία και έλεγχο.

bmw-mini-driving-exp-17-b640

Εκπαιδευτικές Ενότητες
Οι συμμετέχοντες στο BMW & MINI Driving Experience, εκτός από την εκπαίδευση με τα τελευταία μοντέλα του γκρουπ, θα μπορούν να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια ενώ διαθέσιμα είναι ακόμα μαθήματα οδήγησης για αναβάτες μοτοσικλετών. Το BMW Customised Experience προσφέρει επίσης την ευκαιρία μιας εξατομικευμένης διοργάνωσης με όλη τη γκάμα αυτοκινήτων, τοποθεσιών και εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Advertisement

Το BMW & MINI Driving Experience χωρίζεται στις εξής ενότητες:
– BMW Driving Experience
– BMW Safety Experience: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ασφάλεια του οδηγού – κατάλληλα και για αρχάριους οδηγούς
– BMW i Experience: Εκπαιδευτικά σεμινάρια με μοντέλα BMW i, BMW i3 και BMW i
– BMW M Experience: Μαθήματα οδήγησης σε πίστα και εκπαίδευση σε ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση (drift) με μοντέλα BMW M
– BMW Snow & Ice Experience: Εκπαίδευση οδήγησης στο χιόνι και το πάγο σε Αυστρία και Σουηδία
– BMW Tour Experience: Αποκλειστικά ταξίδια σε Ναμίμπια και Ν. Αφρική με τη BMW X
– BMW Professional Driver Experience: Ειδική εκπαίδευση για επαγγελματίες οδηγούς
– BMW Riding Experience
– BMW On Road Experience: Μαθήματα οδήγησης για μοτοσικλέτες street
– MINI Driving Experience
– Μαθήματα οδήγησης σε αυτοκίνητα MINI
– BMW Customised Experience (συμπερ. Προσωπικού Εκπαιδευτή)

bmw-mini-driving-exp-17-d640

Advertisement

Σήμερα αυτά τα προγράμματα είναι σήμερα ενεργά σε περισσότερες από 30 χώρες σε πέντε ηπείρους. Η BMW M υποστηρίζει τοπικά προγράμματα Driving Experiences σε όλο τον κόσμο παρέχοντας εκπαίδευση καθώς και κτίρια και εγκαταστάσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία ομοιόμορφων προτύπων ασφάλειας και ποιότητας για το BMW Driving Experience. Στη Διεθνή Ακαδημία Εκπαιδευτών, η εκπαίδευση γίνεται σύμφωνα με παγκόσμια πρότυπα από το 1997 και δοκιμάζει τις ικανότητές τους μέσα από μία εντατική διαδικασία. Εάν περάσουν με επιτυχία, λαμβάνουν τη διεθνή πιστοποίηση «Official Partner of M». Τα BMW Driving Experience σε Ολλανδία και ΗΠΑ είναι πιστοποιημένα κέντρα αριστείας. Η Ολλανδία ξεκίνησε το 2015, και ακολούθησε το Αμερικανικό BMW Performance Center Ανατολικά στο Spartanburg και Δυτικά στο Palm Springs στις αρχές του 2017. Περισσότερα κέντρα BMW Driving Experience σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε διαδικασία πιστοποίησης.