Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Audi A1 amplified: Σε κόκκινο και λευκό

Ελλάδα 17:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi A1 amplified: Σε κόκκινο και λευκό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Audi A1 amplified: Σε κόκκινο και λευκό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με τιμές που αρχίζουν από τα 1.990 ευρώ και φθάνουν έως τα 6.990 ευρώ (για τη Γερμανία τουλάχιστον) θα διαθέσει η Audi νέες εκδόσεις του 3θυρου και του 5θυρου Α1. Πρόκειται για το A1 amplified red και το A1 amplified white, σε κόκκινο και λευκό αμάξωμα αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

Οι νέες εκδόσεις του γερμανικού πολυτελούς σουπερμίνι βασίζονται στο επίπεδο εξοπλισμού Ambition, διαθέσιμο με όλους τους κινητήρες. Το χρώμα του Α1 amplified red ονομάζεται «κόκκινο Misano» και του Α1 amplified white «λευκό Glacier».

Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε τρία επίπεδα εξοπλισμού. Το βασικό «amplified» (με επιπλέον κόστος 1.990 ευρώ) φέρει οροφή, πίσω αεροτομή, εξωτερικούς καθρέπτες και γρίλια σε μαύρο χρώμα. Επίσης, 17άρες ζάντες αλουμινίου 5 ακτίνων και διάφανη αυτοκόλλητη λωρίδα στο καπό, την οροφή και το πίσω μέρος. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν οι βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος αεραγωγοί vent, τα μαύρα sport καθίσματα με κόκκινες (για το amplified red) και γκρι (για το amplified white) ραφές.

Το επόμενο επίπεδο εξοπλισμού ονομάζεται «amplified plus» και τιμάται προς 3.990 ευρώ. Στην καμπίνα των επιβατών φέρει επιπλέον, μαύρη επένδυση της οροφής και φωτισμό LED, πλαϊνά της κεντρικής κονσόλας και του εσωτερικού καθρέπτη στο χρώμα του αμαξώματος. Τα πεντάλ και το υποπόδιο είναι αλουμινένια, εντείνοντας το sport χαρακτήρα της έκδοσης. Πίσω φώτα LED, αεροδυναμικό πακέτο και διαχύτης που φιλοξενεί τη διπλή απόληξη της εξάτμισης (μονή για τα μοντέλα με κινητήρα έως 105 PS).

Advertisement
Advertisement

Κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού το «amplified advanced», αποκλειστικά για τα A1 με ισχύ κινητήρα από 122 PS και άνω, με κόστος 6.990 ευρώ. Επιπλέον των δύο προηγούμενων εκδόσεων, προσφέρει πακέτο εσωτερικού S line (με δερμάτινα καθίσματα και πλάτη στο χρώμα του αμαξώματος). Τα αεροδυναμικά βοηθήματα του αμαξώματος και τα τόξα της οροφής είναι βαμμένα μαύρα, ενώ οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και τα φώτα Xenon plus βάζουν την τελική… πινελιά.[nggallery id=162]