Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Το εσωτερικό του νέου Duster

Ελλάδα 6:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτα στο NewsAuto: Το εσωτερικό του νέου Duster

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Το εσωτερικό του νέου Duster

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το NewsAuto.gr παρουσιάζει νέες φωτογραφίες από την ανανεωμένη έκδοση του crossover της Dacia, αποκαλύπτοντας και το εσωτερικό, το οποίο αποχαιρετά τη «σπαρτιάτικη» εικόνα του απερχόμενου μοντέλου. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τα τέλη Αυγούστου, η καμπίνα των επιβατών ανανεώνεται στα πρότυπα των Sandero και Logan, με νέο πίνακα οργάνων, νέα κεντρική κονσόλα με οθόνη αφής, αλλά και χειριστήρια στο τιμόνι. Επίσης, οι διακόπτες των παραθύρων έφυγαν από την κονσόλα και μεταφέρθηκαν στις πόρτες.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά, οι σχεδιαστικές αλλαγές εντοπίζονται στα δύο άκρα του αμαξώματος, με τα νέα φώτα να θυμίζουν το πρωτότυπο DCross. Επεμβάσεις έγιναν επίσης στη μάσκα, τις εισαγωγές αέρα και τον προφυλακτήρα. Στις ράγες οροφής εμφανίζεται το όνομα του μοντέλου της Dacia, ενώ νέες είναι οι 16άρες ζάντες αλουμινίου. Λιγότερο έντονη είναι η διαφοροποίηση του πίσω μέρους, με ελαφρώς διαφορετικά φώτα και χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης.

Αν και η Dacia δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάτι σχετικά με τους κινητήρες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα στον ατμοσφαιρικό 1.6 βενζίνης με 105 PS και τον 1.5 dCi με 90 και 110 PS, θα προστεθεί ο 1.2 TCe με ισχύ στα 125 PS.[nggallery id=2963]