Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το πολυτελές Clio!

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το πολυτελές Clio!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το πολυτελές Clio!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι πληροφορίες που είχαμε μεταδώσει τον περασμένο Ιούνιο σχετικά με την παρουσίαση στο Παρίσι του Clio Initiale Paris επιβεβαιώθηκαν, καθώς η πολυτελής έκδοση του σουπερμίνι της Renault πιάστηκε στα… πράσα. Φωτογραφίες του αυτοκινήτου χωρίς καμουφλάζ δημοσιεύτηκαν σε γαλλικό φόρουμ και μας αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το Clio Initiale Paris ξεχωρίζει από τις απλές εκδόσεις χάρη στις λεπτομέρειες από χρώμιο στο αμάξωμα και το σήμα «Initiale» στην πέμπτη πόρτα, στο πλάι και στα φωτιστικά σώματα. Οι μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις εντοπίζονται βέβαια στην καμπίνα των επιβατών. Δερμάτινες επενδύσεις και ποιοτικότερα υλικά θα επιτρέψουν στο Clio να… χτυπήσει την πόρτα του Citroen DS3. Στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων είναι ραμμένο το «Initiale Paris».

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε με ποιες εκδόσεις κινητήρων θα είναι διαθέσιμη η έκδοση Initiale Paris του Clio, όμως μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Renault. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για όλες τις νεότερες εξελίξεις.

Advertisement
Advertisement