Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο MINI John Cooper Works

Ελλάδα 10:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το νέο MINI John Cooper Works

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο MINI John Cooper Works

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του νέου ΜΙΝΙ, η βρετανική μάρκα θα παρουσιάσει και την κορυφαία έκδοση John Cooper Works. Η πρεμιέρα θα γίνει υπό μορφή concept τον Ιανουάριο στην έκθεση του Ντιτρόιτ, και μέχρι τότε δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες. Το JCW Concept είναι βαμμένο σε γκρι χρώμα, με κόκκινες λεπτομέρειες, αεροδυναμικό kit και νέας σχεδίασης 18άρες ζάντες αλουμινίου. Στην κόκκινη οροφή οι λευκές λωρίδες δημιουργούν μία όμορφη αντίθεση.

Advertisement
Advertisement

Στον εμπρός προφυλακτήρα εντοπίζονται επιπλέον εισαγωγές αέρα εκεί όπου στις απλές εκδόσεις παραγωγής βρίσκονται οι προβολείς ομίχλης. Στην ουρά του αμαξώματος υπάρχει η κεντρικά τοποθετημένη διπλή απόληξη της εξάτμισης (όπως στο MINI Cooper S), ξεχωριστή αεροτομή και διαχύτης. Φωτογραφίες από το εσωτερικό δε δημοσιεύτηκαν, κάτι που ίσως γίνει πλησιάζοντας στην πρεμιέρα του αυτοκινήτου.

Λεπτομέρειες για τον κινητήρα δεν έχουν γίνει γνωστές, οι πληροφορίες μας όμως αναφέρουν ότι το νέο MINI John Cooper Works θα εφοδιάζεται με το 2λιτρο turbo, ισχύος κοντά στα 230 PS, έναντι 218 PS του τωρινού μοντέλου. Θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις με ταυτόχρονο περιορισμό της κατανάλωσης και των ρύπων.