Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το Volvo Concept Estate

Ελλάδα 1:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το Volvo Concept Estate

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το Volvo Concept Estate

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο πρωτότυπο της Volvo, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου στη Γενεύη. Το NewsAuto.gr έχει τις πρώτες φωτογραφίες πριν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τη σουηδική μάρκα. Το Concept Estate είναι ένα μεγάλο station wagon με… επιθετική προσέγγιση που παραπέμπει σε μοντέλα shooting brake.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Αποτελεί την τρίτη δημιουργία της σχεδιαστικής ομάδας της Volvo υπό τον Thomas Ingenlath, μετά τα Concept Coupe και XC Coupe. Τα κύρια χαρακτηριστικά στο εμπρός μέρος είναι η μεγάλη μάσκα και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα, στοιχεία που θα δούμε πρώτα στο αναμενόμενο XC90 νέας γενιάς. Από το Concept Estate θα προκύψει το V90, λαμβάνοντας τη θέση του V70 στη γκάμα της σουηδικής μάρκας.

Στο πλήρως… ψηφιοποιημένο εσωτερικό το βλέμμα πέφτει στη μεγάλη κάθετη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, που θυμίζει tablet, όπως στο Tesla Model S. Κινητήρες του αυτοκινήτου παραγωγής θα είναι οι – τελευταίας γενιάς – Drive-E, αρχικά οι τετρακύλινδροι βενζίνης και πετρελαίου με 2 lt. και ισχύ έως 306 PS.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές το πρωί της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr.