Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποστολή: Πρεμιέρα για το S-MAX Vignale Concept

Ελλάδα 17:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποστολή: Πρεμιέρα για το S-MAX Vignale Concept

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποστολή: Πρεμιέρα για το S-MAX Vignale Concept

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Ford προχωρά ένα ακόμη βήμα με το project «Vignale», τις πολυτελείς εκδόσεις των μοντέλων της. Μετά το Mondeo Vignale, παρουσίασε στο Salone del Mobile του Μιλάνου – την μεγαλύτερη διεθνώς έκθεση επίπλου και design – το πρωτότυπο S-MAX Vignale. Έχει αποφασιστεί να βγει στην παραγωγή και θα είναι το δεύτερο μοντέλο της σειράς Ford Vignale που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μετά το Mondeo Vignale, το οποίο αναμένεται το 2015.

Advertisement
Advertisement

Εμπνευσμένο από τις τάσεις στο χώρο του επίπλου και της μόδας, το S-MAX Vignale Concept διαθέτει ξεχωριστή γρίλια, ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, λεπτομέρειες σε σκούρο χρώμιο, μάσκα Vignale, καθίσματα με εξαιρετικής ποιότητας δέρμα και αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος «Milano Grigio». Η λίστα με τα τεχνολογικά συστήματα περιλαμβάνει τη δυνατότητα επικοινωνίας αυτοκινήτου με αυτοκίνητο (car-to-car) και βάσεις tablet για τα καθίσματα τις δεύτερης σειράς.

Οι κάτοχοι μοντέλων Vignale θα απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία αγοράς και κατοχής του αυτοκινήτου. Επιλεγμένοι έμποροι Ford σε όλη την Ευρώπη θα δημιουργήσουν «Vignale Lounges» και θα διαθέτουν ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη για τις δημόσιες σχέσεις. Η Ford παρουσίασε επίσης μία συλλογή lifestyle Vignale, που περιλαμβάνει μία αποκλειστική ταξιδιωτική τσάντα η οποία απέσπασε ένα βραβείο iF Design.

«Ευρύχωρο και τολμηρό, το S-MAX Vignale Concept υπερβαίνει τα όρια της παραδοσιακής αυτοκινητιστικής σχεδίασης και απευθύνεται σε λάτρεις της προηγμένης αισθητικής» δήλωσε ο Martin Smith, διευθυντής σχεδίασης στη Ford Ευρώπης. «Οι σχεδιαστές του Vignale εμπνεύστηκαν από ποικίλες τάσεις στο χώρο του ντιζάιν, από έπιπλα μέχρι είδη μόδας, για να δημιουργήσουν αυτή τη νέα έκφραση της Ford». Σύμφωνα με στοιχεία της Ford, σε ποσοστό κοντά στο 50% τα μεγάλα αυτοκίνητά της πωλούνται στις ανώτερες εκδόσεις τους και ένα 10 – 15% των πελατών της επιθυμούν ακόμα υψηλότερα επίπεδα εξοπλισμού και υπηρεσιών.

Advertisement
Advertisement

Όπως πληροφορηθήκαμε, οι εκδόσεις Vignale θα έρθουν στην Ελλάδα όταν ξεκινήσει η επίσημη παραγωγή τους.