Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το πολυτελές Clio

Ελλάδα 20:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το πολυτελές Clio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το πολυτελές Clio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Είναι περίεργο, όμως η Renault δεν παρουσίασε το Clio Initiale Paris κατά το δημοσιογραφικό διήμερο της έκθεσης του Παρισιού, αλλά σε πριβέ εκδήλωση στον ίδιο χώρο. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της γαλλικής μάρκας που φέρει το σήμα Initiale Paris και έχει βάλει στο «στόχαστρό» του το Citroen DS3.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το NewsAuto.gr είχε δημοσιεύσει από τον περασμένο Ιούλιο φωτογραφίες του Clio Initiale Paris χωρίς καμουφλάζ. Την παρουσίαση στους καλεσμένους της Renault, ανάμεσά τους διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, έκανε ο Αντιπρόεδρος της μάρκας, υπεύθυνος για τη σχεδίαση, Laurens van den Acker. Η κορυφαία έκδοση εξοπλισμού του Clio θα διατίθεται σε τρία χρώματα: γκρι, μπεζ, μαύρο.

Το Clio Initiale Paris ξεχωρίζει από τις απλές εκδόσεις χάρη στις λεπτομέρειες από χρώμιο στο αμάξωμα, το διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα, τις 17άρες ζάντες, το μαύρο κάλυμμα στους εξωτερικούς καθρέπτες, το σήμα «Initiale» στην πέμπτη πόρτα, στο πλάι και στα φωτιστικά σώματα. Οι μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις εντοπίζονται στην καμπίνα των επιβατών. Στην πλάτη των εμπρός δερμάτινων και θερμαινόμενων καθισμάτων είναι ραμμένο το λογότυπο «Initiale Paris», ενώ δερμάτινο είναι και το τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Η Renault θα παρέχει στους κατόχους μοντέλων Initiale Paris αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως οδική βοήθεια ακόμη και σε περίπτωση απώλειας κλειδιών, εξάντλησης καυσίμου κλπ. Σε όλα τα προγραμματισμένα σέρβις θα παρέχεται όχημα αντικατάστασης, ενώ θα προσφέρεται δωρεάν πλύσιμο μέσα-έξω.