Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το νέο i20 (upd)

Ελλάδα 15:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη για το νέο i20 (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το νέο i20 (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το NewsAuto.gr παρουσιάζει τη νέα γενιά του σουπερμίνι της Hyundai. Η κορεάτικη μάρκα δημοσιοποίησε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του i20, πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου τον Οκτώβριο στο Παρίσι.

Advertisement
Advertisement

Μετά λοιπόν το νέο i10, έρχεται η νέα γενιά του i20 για να ενισχύσει την παρουσία της Hyundai σε δύο από τα πλέον δημοφιλή segment επί ευρωπαϊκού εδάφους. Το νέο i20 σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στη Γηραιά Ήπειρο, με έμφαση στους χώρους και την άνεση.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το σουπερμίνι της Hyundai βασίζεται σε νέα πλατφόρμα και εμφανίζει σημαντικά μεγαλύτερο μεταξόνιο σε σχέση με το αυτοκίνητο που αντικαθιστά (στα 2,57 m, αυξημένο κατά 45 mm). Το στοιχείο αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους και κορυφαίο πορτμπαγκάζ για την κατηγορία (320 lt).

Advertisement
Advertisement

Το μήκους 4,03 m. αμάξωμα ξεχωρίζει από τα φώτα ημέρας LED (εμπρός και πίσω), τη στενή μάσκα, τις απλές γραμμές και τις μαύρες τρίτες κολώνες που αποτελούν «συνέχεια» των γυάλινων επιφανειών. Η Hyundai δεν έδωσε λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη του νέου i20, όμως οι πληροφορίες του NewsAuto.gr αναφέρουν ότι θα υπάρξει βασική έκδοση 1.2 βενζίνης με 75 PS, δίπλα στους γνωστούς diesel 1.1 και 1.4. Αργότερα θα δούμε και το νέο 3κύλινδρο 1.0 turbo βενζίνης, με ισχύ κοντά στα 120 PS.