Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το Mini John Cooper Works

Ελλάδα 8:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το Mini John Cooper Works

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το Mini John Cooper Works

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μερικές εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίασή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, δημοσιοποιήθηκαν οι επίσημες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Mini JCW!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

H μορφή παραγωγής δεν διαφέρει ιδιαίτερα του JCW Concept, που είχαμε δει πριν από ένα χρόνο. Φυσικά διατηρεί τη γνωστή σχεδιαστική του ταυτότητα, έχει όμως προβολείς LED, νέου σχεδιασμού προφυλακτήρες εμπρός πίσω, με μεγαλύτερους αεραγωγούς, διαφορετικές απολήξεις εξατμίσεων και φυσικά τα διακριτικά JCW. Παράλληλα, χρησιμοποιούνται ειδικού σχεδιασμού ζάντες 17 ή 18 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό το τιμόνι και ο επιλογέας σχέσεων είναι από δέρμα, ενώ συναντάμε χαρακτηριστική αντίθεση με τις κόκκινες ραφές στη κονσόλα αλλά και τα καθίσματα. Σημαντική αύξηση έχουμε στο χώρο αποσκευών που από τα 160, ανέβηκε στα 211 lt.

Ευχάριστα τα νέα για τους λάτρεις των επιδόσεων αφού το νέο John Cooper Works αποτελεί σημαντική αναβάθμιση έναντι του προκατόχου του. Κάτω από το καπό συναντάμε 4κύλινδρο Turbo κινητήρα βενζίνης, χωρητικότητας 2.0 lt που προσφέρει 20 επιπλέον άλογα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Συγκεκριμένα, 231 PS στις 5200-6000rpm, με τη ροπή να σκαρφαλώνει από τα 26.5 kgm στα 32.6 kgm (στις 1250-4800 στροφές)!

Advertisement

Η ισχύς περνάει στο δρόμο μέσω 6τάχυτου κιβωτίου που μπορεί να επιλεχθεί ως χειροκίνητο αλλά και αυτόματο. Η επιτάχυνση 0-100 ορίζεται στα 6.3 και 6.1 δευτερόλεπτα αντίστοιχα ενώ η κατανάλωση στα 6.7 και 5.7 lt/100km.

Advertisement