Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το μεσαίο coupe της Infiniti

Ελλάδα 8:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη για το μεσαίο coupe της Infiniti

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το μεσαίο coupe της Infiniti

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στο δεύτερο μισό του 2016 θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική το Q60, την παρουσίαση του οποίου έκανε στο Ντιτρόιτ ο Πρόεδρος του Ομίλου Renault-Nissan, Carlos Ghosn. Πιστό σε μεγάλο βαθμό στο πρωτότυπο μοντέλο, το πολυτελές δίθυρο coupe της Infiniti ξεχωρίζει από τη μεγάλη μάσκα, τα «αγριεμένα» φωτιστικά σώματα, τους μεγάλους τροχούς (19 και 20 ιντσών) και τη λεπτή του σιλουέτα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το μήκους 4,68 m. coupe εφοδιάζεται με δύο κινητήρες. Ο πρώτος αναμένεται να είναι πιο δημοφιλής στην Ευρώπη, λόγω του χαμηλότερου κυβισμού του. Πρόκειται για το 2λιτρο βενζίνης που προέρχεται από τη Mercedes, αποδίδει 211 ίππους και στέλνει τη δύναμή του στους πίσω τροχούς. Σχεδόν διπλάσια ισχύ αποδίδει ο νέος V6 twin-turbo των 2.997 cc., ο οποίος συνδυάζεται με τετρακίνηση. Με 405 PS και 48,4 kgm ροπής, αναμένεται να χαρίζει εκρηκτικές επιδόσεις στο Infiniti Q60. Και στις δύο περιπτώσεις, έχει επιλεγεί 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement

Δύο είναι και οι επιλογές στην ανάρτηση. Στάνταρ για το 2λιτρο Q60 είναι αυτή από το sedan Q50, όμως στην έκδοση με τον 3λιτρο V6 προσφέρεται η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη Dynamic Digital Suspension. Ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στη ρύθμιση για άνεση ή στις λειτουργίες Sport και Sport+ για καλύτερα κρατήματα και άρα πιο δυναμική οδήγηση.