Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το μελλοντικό crossover της BMW!

Ελλάδα 7:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη για το μελλοντικό crossover της BMW!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το μελλοντικό crossover της BMW!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ακόμα μία επιβεβαίωση για τις πληροφορίες του NewsAuto.gr, που είχε αποκαλύψει πριν περίπου οκτώ μήνες  οτι η BMW ετοιμάζει ένα Crossover το οποίο θα διαθέτει 3κύλινδρο κινητήρα! Ιδού λοιπόν  το Active Tourer Outdoor, το πρωτότυπο από το οποίο πολύ σύντομα θα προκύψει η off road έκδοση του μικρομεσαίου πολυμορφικού της BMW. Πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό μοντέλο, με τον 3κύλινδρο 1.5 TwinPower Turbo να δίνει κίνηση στους μπροστινούς τροχούς και να συνεργάζεται με ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο concept car της BMW βασίζεται στο Active Tourer και θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση Outdoor με αντικείμενο τις υπαίθριες δραστηριότητες, η οποία διεξάγεται στο Φριντριχσχάφεν της Γερμανίας. Το Active Tourer Outdoor έχει παρόμοιες εξωτερικές διαστάσεις (μήκος 4,35m, πλάτος 1,83 m), ενώ είναι ελαφρά πιο ψηλό (στο 1,58 m). Οι λεπτομέρειες από χρώμιο στο πορτοκαλί αμάξωμα και οι 20άρες ζάντες αλουμινίου δίνουν τον… τόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Ο εντελώς επίπεδος χώρος αποσκευών μπορεί να φιλοξενήσει δύο ποδήλατα.

Το πρωτότυπο crossover έχει συνδυαστική ισχύ που φθάνει τα 190 PS, επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε λιγότερο από 8 sec και πλησιάζει σε τελική ταχύτητα τα 200 km/h. Η BMW ανακοινώνει για το υβριδικό σύστημα μέση κατανάλωση μόλις 2,5 lt. ανά 100 km και εκπομπές ρύπων κάτω από 60 g/km. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα το Active Tourer Outdoor να διανύσει απόσταση έως 30 km κάνοντας χρήση αποκλειστικά της ηλεκτρικής ενέργειας.

[nggallery id=2825]

Advertisement
Advertisement