Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανανέωση για το μικρό sedan της Peugeot

Ελλάδα 0:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωση για το μικρό sedan της Peugeot

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανανέωση για το μικρό sedan της Peugeot

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Από τη στιγμή που η Citroen παρουσίασε το ανανεωμένο C-Elysee, δεν θα αργούσε η αποκάλυψη για το αδελφάκι του, το 301. Άλλωστε βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα, μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη και κατασκευάζονται πλάι-πλάι, στο Βίγκο της Ισπανίας. Το Peugeot 301 δέχθηκε το καθιερωμένο σχεδιαστικό φρεσκάρισμα, με νέα μάσκα, φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρες και εφοδιάζεται με αναβαθμισμένο εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το 301 μετρά 360.000 πωλήσεις από το 2012 έως σήμερα, όντας ένα μοντέλο που απευθύνεται κυρίως σε αναπτυσσόμενες αγορές, ενώ πωλείται και στη χώρα μας. Κύριο προσόν είναι αναμφισβήτητα οι χώροι του, τόσο για πέντε επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους (όγκος πορτμπαγκάζ 640 lt). Εκτός από άνετο είναι και ασφαλές, με συστήματα όπως αυτό που ελέγχει την πίεση των ελαστικών.

Το εσωτερικό δείχνει πιο σύγχρονο και ποιοτικό, με επανασχεδιασμένο ταμπλό και σύστημα πολυμέσων που περιλαμβάνει οθόνη αφής 7 ιντσών. Σε αυτήν εμφανίζονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες, όπως οι χάρτες του συστήματος πλοήγησης της TomTom αλλά και η εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας. Προσφέρεται επιπλέον δυνατότητα διασύνδεσης smartphone, μέσω τεχνολογίας Mirror Screen.

Advertisement
Advertisement

peugeot-301-facelift-2017-3

Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από τα γνωστά σύγχρονα σύνολα βενζίνης και diesel, όπως τον τρικύλινδρο 1.2 PureTech με 82 ίππους (μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων) και τον οικονομικό 1.6 BlueHDi 100 PS (επίσης με 5τάχυτο μηχανικό).

peugeot-301-facelift-2017-2