Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Ανανέωση για το Audi A4

Ελλάδα 22:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το Audi A4

AUDI

Ανανέωση για το Audi A4

AUDI

Την ανανεωμένη γενιά του A4 παρουσίασε η Audi, με το νέο μοντέλο να διαφοροποιείται ελαφρώς στο κομμάτι της σχεδίασης και παράλληλα, να αποκτά μια νέα S line competition επιλογή. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Στο πεδίο της σχεδίασης, οι αλλαγές αφορούν κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα, εκεί όπου στον προφυλακτήρα έχουν προστεθεί νέα ενθέματα αλουμινίου στα άκρα του, που τονίζουν την παρουσία του μοντέλου. Παράλληλα, στην έκδοση S line υπάρχει και ένα πιο σπορ look στον προφυλακτήρα, ενώ η γρίλια της μάσκας έχει 3D λεπτομέρειες.

Στο πίσω προφυλακτήρα στάνταρ συναντούμε πλέον δύο σπορ τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης, ενώ πιο στενό είναι το τμήμα του διαχύτη μεταξύ των απολήξεων. Οι αλλαγές στο ανανεωμένο Audi A4 ολοκληρώνονται με τα νέα σχέδια ζαντών σε μέγεθος από 16 έως και 19 ίντσες.

Audi A4 Sedan

Advertisement
Advertisement

Προχωρώντας στη νέα επιλογή S line competition, εδώ υπάρχουν ακόμη πιο σπορ λεπτομέρειες σε σχέση με το S line που γνωρίζαμε, όπως η πίσω RS αεροτομή στο A4 Avant, οι νέες ασημένιες ενθέσεις, το αυτοκόλλητο με το σήμα των τεσσάρων κύκλων της Audi χαμηλά στην πίσω πλαϊνή πόρτα (σε ασημί ή μαύρο), οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, οι ζάντες 19 ιντσών Audi Sport, τα LED πίσω φώτα και η σπορ ανάρτηση.

Audi A4 Avant S line competition

Στο εσωτερικό, η νέα έκδοση S line competition βασίζεται πάνω στο πακέτο S line black και προσθέτει RS carbon επενδύσεις, σπορ τιμόνι 3 ακτίνων και επίσης σπορ καθίσματα με μέρη σε μαύρο δέρμα. Προαιρετικά, υπάρχουν και τα S sport καθίσματα σε κόκκινο χρώμα.

Advertisement

Audi A4 Sedan

Στο κομμάτι των κινητήρων, η Audi δεν ανακοινώνει προς το παρόν εάν υπάρχουν αλλαγές. Θυμίζουμε ότι το A4 προσφέρεται με μοτέρ turbo βενζίνης (1.4 TFSI) και diesel (2.0 TDI) από 150 έως 190 ίππους. Η διάθεση του ανανεωμένου μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη της χρονιάς.

Advertisement