Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αμερικάνικη πρεμιέρα για το Audi A4 allroad quattro

Ελλάδα 5:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αμερικάνικη πρεμιέρα για το Audi A4 allroad quattro

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αμερικάνικη πρεμιέρα για το Audi A4 allroad quattro

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ παρουσιάζεται η off-road εκδοχή του A4, που μοιάζει σαν φυσικό επακόλουθο αφού τα sedan και station αμαξώματα του γερμανικού μοντέλου έχουν ήδη ξεκινήσει να λανσάρονται στις ευρωπαϊκές χώρες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Με την εμφάνιση του A4 allroad σταδιακά συμπληρώνεται η γκάμα αμαξωμάτων και εκδόσεων του νέου A4 (υπολείπονται οι γρήγορες και κάμπριο εκδοχές) και όπως πάντα ξεχωρίζει από την crossover εμφάνιση. Σε σχέση με τα νορμάλ A4, στο allroad το αμάξωμα βρίσκεται 34 mm ψηλότερο από το έδαφος, υπάρχουν προστατευτικά πλαϊνά και φυσικά η κλασική quattro τετρακίνηση. Αξιοσημείωτο είναι η μείωση του απόβαρου έως 90 kg, ενώ η πίσω ανάρτηση με τραπεζοειδούς διάταξης βραχίονες έχει αντικατασταθεί από νέα πέντε συνδέσμων.

2017-Audi-A4-Allroad (4)

Advertisement
Advertisement

Αρχικά, η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει πέντε ντίζελ εκδόσεις (2.0 TDI και 3.0 TDI) με ισχύ από 150 έως 272 PS, μια 2.0 TFSI βενζίνης με 252 PS, ενώ ανάλογα με το μοτέρ το κιβώτιο είναι μηχανικό 6 σχέσεων ή το νέο S tronic με 7 σχέσεις ή το αναβαθμισμένο Tiptronic με 8 σχέσεις. Το νέο A4 Allroad έχει μια νέα εκδοχή του συστήματος παραμετροποίησης Drive Select με επιπρόσθετο off-road πρόγραμμα (συν τα υπάρχοντα comfort, auto, dynamic, efficiency και individual).

2017-Audi-A4-Allroad (6)

Εννοείται πως στο εσωτερικό υπάρχουν όλα τα συστήματα άνεσης και συνδεσιμότητας που συναντάμε στο νέο A4 προσφέροντας πλήρη συνδεσιμότητα με smartphone. Το νέο allroad θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το ερχόμενο καλοκαίρι με τις τιμές πώλησης να ξεκινούν από 44.750€ στην γερμανική αγορά.

Advertisement

2017-Audi-A4-Allroad (3)

2017-Audi-A4-Allroad (5)

Advertisement

2017-Audi-A4-Allroad (1)