Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το Opel Insignia Country Tourer

Ελλάδα 15:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Opel Insignia Country Tourer

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το Opel Insignia Country Tourer

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Opel έχει έτοιμο το Insignia Country Tourer. Κοινώς, συμπληρώνει τα Grand Sport και Sports Tourer, δημιουργεί off road γκάμα με το συγκεκριμένο να διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 20 mm, είναι ντυμένο περιμετρικά με προστατευτικά πλαστικά ενώ προδιαθέτει για εκτός δρόμου χρήση.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι κινητήρες που θα κινούν το Country Tourer παραμένουν οι γνωστοί από την υπόλοιπη σειρά του Insignia. Η τετρακίνηση είναι Haldex και ταυτόχρονα υιοθετεί torque vectoring στο στάνταρ εξοπλισμό. Στην πράξη τώρα, επιστρατεύει δύο πολύδισκους ηλεκτρικά ελεγχόμενους συμπλέκτες, οι οποίοι δύναται να στείλουν μέχρι και το 64% στον πίσω άξονα.

Το Country Toyrer περιλαμβάνει και το σύστημα FlexRide με τα τρία διαθέσιμα προγράμματα λειτουργίας (Standard, Sport και Tour). Το συγκεκριμένο σύστημα αντλεί πληροφορίες από τα τεκταινόμενα στον δρόμο, 500 φορές το sec και προσαρμόζεται ανάλογα με την ρύθμιση που έχει επιλέξει ο οδηγός.

Advertisement
Advertisement

Στα υπόλοιπα τεχνολογικά καλούδια του μεγάλου Opel θα βρούμε, matrix LED φωτιστικά σώματα, κάμερα 360 μοιρών, Apple CarPlay, Android Auto, ενεργό cruise control με αυτόματο σύστημα πέδησης, σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα ειδοποίησης διασταυρώσεων και πολλά άλλα σύγχρονα στοιχεία στα οποία ειδικεύεται η Opel.

Opel-Insignia-Country-Tourer-inter-tsiro-640Opel-Insignia-Country-Tourer-tsiro-640