Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Nissan Altima (video)

Ελλάδα 16:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο Nissan Altima (video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Nissan Altima (video)

ΝΕΑ

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πρεμιέρες στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης αφορά στο νέο Nissan Altima! Έξι χρόνια μετά, το ιαπωνικό μοντέλο δέχεται την απαιτούμενη ανανέωση και υιοθετεί σχεδιαστικές λύσεις που έχουμε δει στα πρόσφατα μοντέλα της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Είναι χαρακτηριστική η γρίλια σε σχήμα V, που οδηγεί στα επιθετικού σχεδιασμού φωτιστικά σώματα, με το μοντέλο παραγωγής να αντλεί έμπνευση από το πρωτότυπο Vmotion 2.0 που είχε παρουσιαστεί στην ίδια έκθεση το 2017.

Πέραν του νέου «προσώπου», η Nissan δεν άλλαξε πολύ την εξωτερική εμφάνιση του Altima, το εμπλούτισε όμως σημαντικά στον τομέα της τεχνολογίας – τόσο σε ότι αφορούσε στους κινητήρες όσο και στις ηλεκτρονικές λύσεις στον τομέα της ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

Στο πρώτο μέτωπο, το νέο Altima εφοδιάζεται πλέον και με τον υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα μεταβλητής συμπίεσης που είδαμε πρόσφατα σε μοντέλα της Infiniti. Είναι δίλιτρος, 4κύλινδρος και θα προσφέρει 248 άλογα και 38.2 kgm ροπής ενώ θα χρησιμοποιείται στις εκδόσεις SR και Platinum. Τόσο σε αυτές όσο και στις S, SV και SL, η Nissan θα τοποθετεί και τον 2,5lt κινητήρα απόδοσης 188 αλόγων και 24.9 kgm ροπής.


Το νέο Altima είναι το τρίτο μοντέλο της Nissan που εφοδιάζεται με τεχνολογία ημιαυτόνομης οδήγησης μέσω του συστήματος ProPILOT Assist ενώ η τεχνολογική φαρέτρα περιλαμβάνει ακόμα συστήματα Rear Automatic Braking, Automatic Emergency Braking/Pedestrian Detection, Rear Automatic Braking, Lane Departure Warning, Blind Spot Warning, Rear Cross Traffic Alert και High Beam Assist.

Nissan-Altima-2018-a640short

Advertisement

Όσο για το εσωτερικό, στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας δεσπόζει η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών που φιλοξενεί και τις λειτουργείς του συστήματος NissanConnect SM που είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto.

Δείτε το νέο Nissan Altima από κάθε οπτική γωνία, στο video που ακολουθεί…

Advertisement