Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η νέα Mercedes-AMG C63 Coupe

Ελλάδα 10:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η νέα Mercedes-AMG C63 Coupe

ΝΕΑ

Video: Η νέα Mercedes-AMG C63 Coupe

ΝΕΑ

Το NewsAuto.gr παρουσίασε το νέο καυτό coupe της Mercedes, πριν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τη γερμανική μάρκα. Η C63 AMG ξεχωρίζει από τις απλές εκδόσεις της C-Class Coupe χάρη στον προφυλακτήρα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, τους φουσκωμένους θόλους που φιλοξενούν τους μεγαλύτερους τροχούς, τη μικρή αεροτομή στην πόρτα του χώρου αποσκευών και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης με το μεγάλο διαχύτη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η Mercedes-AMG εφοδιάζει το σπορ coupe με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον πίσω άξονα για την έκδοση S και με μηχανικό στην απλή, τα οποία υπόσχονται καλύτερη πρόσφυση στις στροφές και πιο γρήγορη επιστροφή στο γκάζι. Η έκδοση S της C63 AMG εφοδιάζεται με την πιο ισχυρή έκδοση του 4λιτρου V8 biturbo, με την απόδοση να φθάνει τους 510 ίππους. Η ιπποδύναμη της… απλής C63 ανέρχεται σε 476 PS.

Advertisement
Advertisement

H κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω του 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου SPEEDSHIFT MCT της AMG. Όσο για την επιτάχυνση 0-100 km/h, όπως είχαμε προβλέψει, η S σπάει προς τα κάτω το φράγμα των 4 sec, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία σε 3,9 sec (4 sec για την έκδοση με τους 476 ίππους). Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h, όμως με το προαιρετικό πακέτο AMG Driver’s Package φθάνει τα 290 km/h.