Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για την Octavia Combi

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για την Octavia Combi

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για την Octavia Combi

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παγκόσμια πρεμιέρα στη Γενεύη θα κάνει η νέα Octavia Combi, τρεις μήνες μετά τα αποκαλυπτήρια του sedan αμαξώματος. Μεγαλύτερο σε διαστάσεις, τόσο σε μήκος κατά 90 mm, όσο και σε πλάτος κατά 45 mm, το νέο – μεσαίο πλέον – station wagon της Skoda προσφέρει κορυφαίους χώρους για τους πίσω επιβάτες αλλά και τις αποσκευές. Το μεταξόνιο αυξήθηκε κατά σχεδόν 11 cm, ενώ το πορτμπαγκάζ χωρά αντικείμενα όγκου 610 lt. Όταν μάλιστα αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα, αποκαλύπτεται χώρος 1.740 lt.

Advertisement
Advertisement

Το εμπρός μέρος της Octavia Combi είναι παρόμοιο με αυτό του sedan. Η οροφή δεν έχει έντονη κλίση, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει επαρκής «αέρας» πάνω από τα κεφάλια των πίσω επιβατών, ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα εκτείνονται περισσότερο προς το πλάι του αυτοκινήτου. Η γκάμα των κινητήρων δεν θα διαφέρει από αυτούς της 5θυρης Octavia, ενώ θα υπάρξει και έκδοση GreenLine με μέση κατανάλωση 3,4 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 89 g/km.

Ο εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει 9 αερόσακους, σύστημα ανίχνευσης κόπωσης του οδηγού, αυτόματη πέδηση για την αποφυγή ατυχημάτων με μικρές ταχύτητες, προειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας κ.α. Στην πόλη της Ελβετίας θα παρουσιαστεί και η Octavia Combi 4×4, με πέμπτης γενιάς συμπλέκτη της Haldex.[nggallery id=1853]