Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Φρεσκάρισμα για το Peugeot 807

Ελλάδα 15:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φρεσκάρισμα για το Peugeot 807

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Φρεσκάρισμα για το Peugeot 807

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τον Ιούλιο θα αρχίσει στην Ευρώπη η διάθεση του ανανεωμένου Peugeot 807, ενός εκ των πλέον «γερασμένων» μοντέλων στη γκάμα του Γάλλου κατασκευαστή. Οι επεμβάσεις στο αμάξωμα είναι περιορισμένες και απαιτείται προσπάθεια για να εντοπιστούν. Στο εμπρός μέρος αφορούν τη μάσκα και τις εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, ενώ στην «ουρά» του μεγάλου οικογενειακού μοντέλου το νέο σήμα και τη διαφορετική μπάρα χρωμίου.

Advertisement
Advertisement

Το μεγάλο πολυμορφικό με τις συρόμενες πόρτες έχει δεχτεί επεμβάσεις και στο εσωτερικό του, ώστε το περιβάλλον για τους επιβάτες να δείχνει ποιοτικότερο. Στην έκδοση εξοπλισμού Allure, το εσωτερικό των θυρών και το ταμπλό έχουν επένδυση Αλκαντάρα, προσθέτοντας μία δόση πολυτέλειας στο οκταθέσιο μοντέλο.

Η γκάμα των κινητήρων του 807 περιλαμβάνει το 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα HDi, σε δύο εκδόσεις ισχύος. Στην πρώτη με τα 136 PS και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, εκπέμπει 155 g. CO2 ανά km. Η ισχυρότερη με απόδοση 163 PS, συνδυάζεται και με το χειροκίνητο κιβώτιο και με 6τάχυτο αυτόματο. Στην πρώτη περίπτωση οι εκπομπές είναι και πάλι 155 g/km, ενώ στη δεύτερη 189 g/km.[nggallery id=270]