Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Juke που ακούγεται δυνατά

Ελλάδα 10:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Juke που ακούγεται δυνατά

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Juke που ακούγεται δυνατά

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με ξεχωριστή εμφάνιση, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην καμπίνα των επιβατών  και επιπλέον εξοπλισμό θα κυκλοφορήσει το Juke Ministry of Sound. Αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Nissan με την εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της μουσικής βιομηχανίας και θα παραχθεί σε 3.000 μονάδες. Οι πωλήσεις στην Ευρώπη θα αρχίσουν το Σεπτέμβριο, ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει στα τέλη Αυγούστου, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας.

Advertisement
Advertisement

Το Juke Ministry of Sound μπορεί να παραγγελθεί με οποιονδήποτε διαθέσιμο συνδυασμό κινητήρα και κιβωτίου μετάδοσης, ενώ ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει στοιχεία που το καθιστούν ξεχωριστό. Θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό, με λευκές 17άρες ζάντες αλουμινίου, λευκές χειρολαβές και καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου το λευκό εμφανίζεται στην κεντρική κονσόλα, στις πόρτες, αλλά και στις ραφές των δερμάτινων καθισμάτων του τιμονιού και του επιλογέα ταχυτήτων.

Βέβαια έκδοση Ministry of Sound χωρίς αναβαθμισμένο ηχοσύστημα δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Το Music Pack είναι στο στάνταρ εξοπλισμό και περιλαμβάνει  Apple iPod touch 8GB, με θήκη και ακουστικά της Ministry of Sound. Στον ιδιοκτήτη του Juke δίνεται και κωδικός για πρόσβαση σε απεριόριστα μουσικά αρχεία.[nggallery id=332]