Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το GT-R ακόμη πιο γρήγορο

Ελλάδα 7:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το GT-R ακόμη πιο γρήγορο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το GT-R ακόμη πιο γρήγορο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Nissan έχει την τάση να βελτιώνει κάθε χρόνο τις επιδόσεις του supercar της και το 2013 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η ανανεωμένη έκδοση του GT-R έφθασε στην Ευρώπη με τη διαδικασία των παραγγελιών να έχει αρχίσει. Ο 3.8 V6 με διπλό turbo «πιέστηκε» και άλλο από τους μηχανικούς της εταιρείας, με αποτέλεσμα να αποδίδει πλέον 550 PS. Ταυτόχρονα εμφανίζει καλύτερη απόκριση στις μεσαίες και υψηλές στροφές. Καταλήγουμε λοιπόν στη βελτίωση του χρόνου για το 0-100, από τα 2,8 στα 2,7 sec.

Advertisement
Advertisement

Για τους λάτρεις της ταχύτητας μετρά και ο χρόνος κάθε υπερ-αυτοκινήτου στο Νίρμπουργκρινγκ. Η Nissan ανακοινώνει 7 min 19,1 sec. για τον ταχύτερο γύρο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι χάθηκε 0,5 sec. λόγω της κίνησης στην πίστα. Έτσι λοιπόν, το αναβαθμισμένο GT-R μπορεί να αγγίξει τα 7 min 18,6 sec (έναντι 7 min 21 sec. του περσινού μοντέλου).

Αλλαγές έχουν γίνει επίσης στα αμορτισέρ, τα ελατήρια και την εμπρός αντιστρεπτική ράβδο, για μεγαλύτερη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες, καλύτερη πρόσφυση, βελτιωμένη  ποιότητα κύλισης. Στα επίπεδα εξοπλισμού προστίθεται και η πλούσια έκδοση Premium, με δερμάτινο σαλόνι και δυνατότητα προσωποποίησης του εσωτερικού.[nggallery id=1461]