Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το FX Vettel Edition σε 150 μονάδες

Ελλάδα 6:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το FX Vettel Edition σε 150 μονάδες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το FX Vettel Edition σε 150 μονάδες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία σειρά από αποκλειστικά προνόμια θα αποκτήσουν οι ελάχιστοι ιδιοκτήτες του FX Vettel Edition, του ισχυρότερου και ακριβότερου μοντέλου παραγωγής της Infiniti. Το FX που φέρει το όνομα του δις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, θα κατασκευαστεί σε μόλις 150 μονάδες. Το πρώτο βέβαια αυτοκίνητο θα παραδοθεί στον ίδιο το Γερμανό πιλότο της Red Bull.

Advertisement
Advertisement

Το περιορισμένης παραγωγής crossover είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο το φθινόπωρο του 2011 στη Φρανκφούρτη και στην τελική του μορφή τον περασμένο Μάρτιο στη Γενεύη. Εξοπλίζεται με τον ατμοσφαιρικό V8 των 5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 420 PS και εξασφαλίζει επιτάχυνση στα 100 km/h σε μόλις 5,6 sec (η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h). Το αμάξωμα έχει χαμηλώσει και φέρει αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως την προαιρετική ανθρακονημάτινη πίσω αεροτομή, ενώ στην καμπίνα των επιβατών έχει γίνει εκτεταμένη χρήση αλκαντάρα.

Ο Φέτελ συμμετείχε ενεργά στην εξέλιξη του μοντέλου και μάλιστα θα υποδεχθεί τους υπόλοιπους 149 ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου σε ειδική εκδήλωση. Τα προνόμια που αποκτούν αγοράζοντας το ισχυρότερο Infiniti παραγωγής, περιλαμβάνουν μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης από επαγγελματίες, δοκιμές σε προσομοιωτή της F1, συνοδήγηση σε τριθέσιο της F1, αλλά και ειδική εκδήλωση κατά την παράδοση των αυτοκινήτων. Θα παραλάβουν μάλιστα και ειδικά iPad, μέσω των οποίων θα μπορούν να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για τη διαδικασία παραγωγής του δικού τους FX.

Το FX Vettel Edition είναι διαθέσιμο μόνο σε λευκό χρώμα, με τις τιμές να αρχίζουν από τα 120.000 ευρώ (η τελική τιμή εξαρτάται από τη φορολογία κάθε χώρας). Η παραγωγή του θα αρχίσει τον προσεχή Φεβρούαριο στη Γερμανία, με τις πρώτες παραδόσεις να ακολουθούν τον επόμενο μήνα. Τα 150 αυτοκίνητα θα πωληθούν ανά 50 στη δυτική Ευρώπη, τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή.[nggallery id=866]

Advertisement
Advertisement

 

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!