Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Evoque με άρωμα… Σαντορίνης

Ελλάδα 18:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Evoque με άρωμα… Σαντορίνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Evoque με άρωμα… Σαντορίνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα αυτή την εποχή και να μην αφορά την έκθεση του Ντιτρόιτ; Περίεργο μεν, αληθινό δε. Η Land Rover επέλεξε το Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών (11-20 Ιανουαρίου) για το Evoque Sicilian Yellow. Πρόκειται για έκδοση περιορισμένης παραγωγής του sport SUV της Range Rover, διαθέσιμη τόσο με το coupe όσο και με το 5θυρο αμάξωμα. Οι παραγγελίες έχουν ανοίξει, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται τον Μάιο.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η έκδοση αφορά τη συνύπαρξη κίτρινου-μαύρου. Το συγκεκριμένο Evoque μπορεί να παραγγελθεί είτε με κίτρινο αμάξωμα και μαύρη οροφή μαζί με εξωτερικούς καθρέπτες, είτε με την ακριβώς αντίθετη διχρωμία. Μάλιστα η Land Rover ονομάζει «Santorini» το μαύρο χρώμα του μοντέλου της, με έμπνευση προφανώς τη μαύρη πέτρα του διάσημου ελληνικού νησιού. Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρα δερμάτινα καθίσματα με κίτρινες ραφές, αλλά και κίτρινη μεταλλική λωρίδα στο ταμπλό.

Το Range Rover Evoque διατίθεται στην Ευρώπη με τον 2.2 diesel σε δύο εκδόσεις ισχύος (με 150 και 190 PS), με την πρώτη να συνδυάζεται και με κίνηση στον εμπρός άξονα. Υπάρχει και η επιλογή του ισχυρού 2λιτρου βενζινοκινητήρα Si4, με μέγιστη απόδοση 240 PS.[nggallery id=1450]