Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το πιο γρήγορο Caterham 7!

Ελλάδα 5:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο γρήγορο Caterham 7!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το πιο γρήγορο Caterham 7!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία άκρως παιχνιδιάρικη πρόταση έχει πλέον η Caterham, το νέο Seven Superlight R600. Η βρετανική μάρκα που απ’ όταν πέρασε στα χέρια του Τόνι Φερνάντες βρίσκεται και στη φόρμουλα 1 και γενικά δίνει σημάδια ζωής, έκανε ένα ελαφρύ και δυνατό σπορ όχημα για άφθονη οδηγική απόλαυση. Πρόκειται για τον διάδοχο του Superlight R500 των 263 ίππων που παρουσιάστηκε το 2008 και η παραγωγή του σταμάτησε δύο χρόνια μετά και που θα στελεχώσει πρωτάθλημα αγώνων στη Γηραιά Αλβιόνα το 2013.

Advertisement
Advertisement

Η ιπποδύναμη που έχει ανέβει κατά 12 άλογα, προέρχεται από τον δίλιτρο Ford Duratec κινητήρα που είναι και ο πρώτος υπέρ-τροφοδοτούμενος που τοποθετείται στο Caterham 7. Συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο έξι σχέσεων και είναι το πιο γρήγορο Seven που έχει κατασκευαστεί!

Σύμφωνα με την Caterham, όσοι τρέχουν σε πρωταθλήματα με το παλαιότερο R300, θα μπορούν να αναβαθμίσουν το όχημα τους στις προδιαγραφές του R600.

Κι επειδή τα Caterham δεν είναι τα πλέον διαδεδομένα οχήματα στην Ελλάδα, πάρτε μία γεύση από τις δυνατότητες τους, με τους επίσημους οδηγούς της ομάδας φόρμουλα 1, Χέικι Κοβαλάινεν και Βίταλι Πετρόφ, να καίνε άφθονο λάστιχο πίσω από το τιμόνι παλαιότερης έκδοσης του “7” στο βίντεο που σας παραθέτουμε!
[nggallery id=701]

Advertisement
Advertisement