Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στα χρώματα του… Λονδίνου

Ελλάδα 20:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα χρώματα του… Λονδίνου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στα χρώματα του… Λονδίνου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία ειδική έκδοση του πρωτότυπου Rocketman ετοίμασαν στην ΜΙΝΙ, με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Στο αμάξωμα αλλά και στην καμπίνα των επιβατών αποτέλεσε έμπνευση η βρετανική σημαία, με το κυρίαρχο μπλε χρώμα να συνυπάρχει με το λευκό και το κόκκινο. Τμήματα από ανθρακόνημα έχουν χρησιμοποιηθεί στο εμπρός μέρος και γύρω από τις πόρτες, ενώ οι λευκές 18άρες ζάντες φέρουν κόκκινες λεπτομέρειες. Όμορφη λεπτομέρεια η γυάλινη οροφή, με τον φωτισμό να σχηματίζει τη σημαία της Βρετανίας.

Advertisement
Advertisement

Η εσωτερική πλευρά των θυρών και το ταμπλό έχουν επενδυθεί με σκούρο μπλε δέρμα με βελούδινη όψη (Nubuck), ενώ εντυπωσιακή είναι η εμφάνιση όλων των πόλεων που έχουν φιλοξενήσει τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο χώρος για μικροαντικείμενα ανάμεσα στα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού συμβολίζει γήπεδο μπάσκετ με μικροσκοπικούς αθλητές!

Οι θεατές των αγώνων θα μπορούν να θαυμάσουν τη «βρετανική» έκδοση του Rocketman Concept στο περίπτερο του Ομίλου BMW, δίπλα στο Ολυμπιακό Χωριό. Το 3+1 θέσεων MINI Rocketman Concept έχει μήκος λίγο πάνω από 3 m και είχε παρουσιαστεί στη Γενεύη τον Μάρτιο του 2011.[nggallery id=165]