Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το Dodge Charger Daytona

Ελλάδα 13:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα για το Dodge Charger Daytona

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το Dodge Charger Daytona

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία περιορισμένη έκδοση του Charger θα παρουσιάσει η Dodge στην έκθεση του Λος Άντζελες. Το Charger Daytona θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες σε 2.500 μονάδες, κάθε μία εκ των οποίων θα φέρει ξεχωριστό αριθμό στο ταμπλό. Οι επεμβάσεις δεν αφορούν τον 5.7 V8 που αποδίδει 370 PS, αλλά την εμφάνιση και τον εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Στο αμάξωμα ξεχωρίζουν οι μαύρες λωρίδες στο καπό, η ίδιου χρώματος οροφή και πίσω αεροτομή, τα αυτοκόλλητα «DAYTONA» στα πίσω φτερά καθώς και οι ζάντες αλουμινίου διαμέτρου 20 ιντσών. Το σύστημα διεύθυνσης και οι αναρτήσεις έχουν ρυθμιστεί για sport οδήγηση, ενώ υπάρχουν και paddles πίσω από το τιμόνι για τις αλλαγές των σχέσεων. Οι επενδύσεις από δέρμα nappa στα καθίσματα και τα αλουμινένια πεντάλ είναι ορισμένες μόνο από τις διαφορές που συναντάμε στο εσωτερικό σε σχέση με τις απλές εκδόσεις.

Το Charger Daytona πρωτοπαρουσιάστηκε στην Αμερική στα τέλη της δεκαετίας του ’60, χωρίς όμως να καταγράψει σημαντική εμπορική πορεία. Το κόστος του πακέτου «Daytona» ανέρχεται σε 2.500-3.000 δολάρια.[nggallery id=1102]