Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Fluence

Ελλάδα 8:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Fluence

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Fluence

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Κωνσταντινούπολης (2-11 Νοεμβρίου) θα παρουσιάσει η Renault το ανανεωμένο Fluence, το μικρομεσαίο της sedan. Εξάλλου η κατασκευή του γίνεται στην Προύσα της Τουρκίας, που αποτελεί σημαντική αγορά για τη γαλλική εταιρεία. Οι πωλήσεις του θα αρχίσουν τον Ιανουάριο από τη γειτονική χώρα, ενώ μέσα στο 2013 θα έρθει και στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Εντελώς επανασχεδιασμένο είναι το εμπρός μέρος του αμαξώματος, στα πρότυπα της νέας ταυτότητας της μάρκας, θυμίζοντας το νέο Clio. Το Fluence εξοπλίζεται με φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, ενώ οι αλλαγές στην ουρά είναι μάλλον ελάχιστες. Στον πίνακα οργάνων έχει επιλεγεί ψηφιακό ταχύμετρο αλλά και ενδείξεις για το ρεζερβουάρ, ενώ οι διακόπτες για το ηχοσύστημα μεγάλωσαν και έγιναν πιο εύχρηστοι. Παράλληλα αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας R-Link, ηλεκτρονικό χειρόφρενο, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω κ.α.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον 1.6 βενζίνης με ισχύ 115 PS, ο οποίος αντικαθιστά τον 1.6 με τα 110 PS. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο X-Tronic CVT, καταναλώνει 6,4 lt/100 km και εκπέμπει 149 g. CO2 ανά km. Στην πλευρά των πετρελαιοκινητήρων προστίθεται ο 1.6 dCi με 130 PS και μέση κατανάλωση 4,6 lt/100km (119 g/km).[nggallery id=906]