Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παρουσίαση: Το Toyota Yaris Van

Ελλάδα 18:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρουσίαση: Το Toyota Yaris Van

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παρουσίαση: Το Toyota Yaris Van

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Best Seller της ελληνικής αγοράς γίνεται… επαγγελματικό! Ο λόγος για το Toyota Yaris που αποκτά χαρακτηριστικά… van! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Διατίθεται μόνο με πετρελαιοκινητήρα turbo-diesel 1.4D-4D με τεχνολογία common rail, που συνδυάζει οικονομία με επιδόσεις. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και βγάζει 90 άλογα στις 3.800 στροφές ανά λεπτό, με ροπή 20.9 kgm στις 1800-2800 σ.α.λ.

Το YarisVan αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή στην αναπτυσσόμενη υποκατηγορία των Compact Vans, των οποίων ο όγκος προσεγγίζει το 50% της κατηγορίας των ελαφρών φορτηγών. Συνδυάζει αν θέλετε τη κληρονομιά του απλού Yaris, με εκείνη του Hilux που επί δεκαετίες κυριαρχεί στη κατηγορία των ελαφρών φορτηγών.

Ο ειδικά σχεδιασμένος αποθηκευτικός χώρος του YarisVan προσφέρει 1.100 λίτρα στη διάθεση του επαγγελματία! Έχει το μικρότερο μήκος της κατηγορίας, μόλις 3,8m, με ικανότητα να προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο αλλά και υψηλό άνοιγμα πίσω πόρτας ώστε να διευκολύνει τη φόρτωση μεγάλων αντικειμένων πιο εύκολη από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Είναι πιστοποιημένο για  την ασφάλειά του με  τα 5 αστέρια του EURONCAP και, παράλληλα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στην ποιότητα και αξιοπιστία οχημάτων από τον Γερμανικό Οργανισμό Τεχνικού Ελέγχου TUV. Επιπρόσθετα, το Yaris Van  είναι το μόνο μικρό επαγγελματικό που παρέχει 4 αερόσακκους, οδηγού και συνοδηγού, στο βασικό εξοπλισμό.