Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ολική ανανέωση για το Verso

Ελλάδα 12:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ολική ανανέωση για το Verso

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ολική ανανέωση για το Verso

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Βελτιώσεις σε 470 σημεία, υπόσχεται η Toyota για το ανανεωμένο Verso. Το μικρομεσαίο ιαπωνικό πολυμορφικό θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό στην έκθεση του Παρισιού. Οι σχεδιαστές της Toyota ασχολήθηκαν περισσότερο με το εμπρός μέρος του αμαξώματος, χαρίζοντας στο Verso την εμφάνιση των νέων Auris και Yaris και φώτα ημέρας LED. Το προφίλ του αυτοκινήτου δεν αλλάζει, ενώ περιορισμένες είναι οι επεμβάσεις και στην… ουρά. Το πολυμορφικό προσφέρεται με δύο νέες ζάντες αλουμινίου, 16 και 17 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα των επιβατών έχουν χρησιμοποιηθεί νέα υλικά, μαλακό υλικό στο πάνω ντουλαπάκι και λεπτομέρειες από χρώμιο (όπως περιμετρικά των οργάνων και των αεραγωγών). Στο εσωτερικό των θυρών, το υποβραχιόνιο και το τιμόνι έχει γίνει χρήση δέρματος Nappa. Οι εκδόσεις εξοπλισμού Live και Active φέρουν νέες υφασμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, ενώ η Lounge δερμάτινες. Από την έκδοση Active και πάνω, στάνταρ είναι η οθόνη αφής 6,1 ιντσών.

Πέντε θα είναι οι διαθέσιμοι κινητήρες στο ανανεωμένο Verso, με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από αυτές του απερχόμενου μοντέλου. Ανάμεσα τους βρίσκονται οι δύο βενζίνης 1.6 και 1.8, αντίστοιχης απόδοσης 132 και 147 PS. Ο 2λιτρος diesel (ισχύος 126 PS) συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και εκπέμπει κάτω από 130 g. CO2 ανά km. Οι μηχανικοί της Toyota έχουν βελτιώσει την ακαμψία του Verso, με την ανάρτηση να έχει ρυθμιστεί ώστε να προσφέρει υψηλότερα επίπεδα άνεσης. Η ιαπωνική εταιρεία υπόσχεται καλύτερη πληροφόρηση από το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι και λιγότερους θορύβους στο εσωτερικό.[nggallery id=555]