Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέες φωτογραφίες του pro_cee’d GT

Ελλάδα 21:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες φωτογραφίες του pro_cee’d GT

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέες φωτογραφίες του pro_cee’d GT

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επανερχόμαστε στην καυτή έκδοση του μικρομεσαίου της Kia, με νέες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν και λεπτομέρειες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπως το σήμα GT στο τιμόνι και τα sport καθίσματα της Recaro. Στη Γενεύη θα γίνει η πρεμιέρα τόσο του τρίθυρου pro_cee’d όσο και του πεντάθυρου cee’d GT, για το οποίο δεν έχουν δοθεί ακόμη φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

Την κίνηση θα χαρίζει ο 1.6 GDI με turbo, με αποτέλεσμα η ισχύς να ανεβαίνει στα 204 PS και η μέγιστη τιμή της ροπής στα 27 kgm (διαθέσιμη από τις 1.750 έως τις 4.500 rpm). Η κίνηση θα περνά στον εμπρός άξονα μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου και η διαδικασία 0-100 km/h θα ολοκληρώνεται σε 7,9 sec. Η παραγωγή των δύο αμαξωμάτων θα αρχίσει στο εργοστάσιο της Kia στη Ζίλινα της Σλοβακίας, τον ερχόμενο Μάιο, με την έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη να τοποθετείται χρονικά στις αρχές του καλοκαιριού.

Πέρα από τις αισθητικές διαφορές, επεμβάσεις έχουν γίνει στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις (πολλαπλών συνδέσμων πίσω), για καλύτερο κράτημα και πιο δυναμική οδική συμπεριφορά. Οι τροχοί των 18 ιντσών θα πατούν σε ελαστικά διαστάσεων 225/40, ενώ το σύστημα πέδησης θα περιλαμβάνει δίσκους 300 mm εμπρός και 262 mm πίσω (οι εμπρός αεριζόμενοι).[nggallery id=1626]