Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Aποκάλυψη για τη νέα S-Class!

Ελλάδα 17:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aποκάλυψη για τη νέα S-Class!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Aποκάλυψη για τη νέα S-Class!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι αποκλειστικότητες συνεχίζονται στο Νο1 προορισμό για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Αποκαλύψαμε τη ναυαρχίδα της Mercedes, παρουσιάζοντας τη φωτογραφία από το επίσημο φυλλάδιο του μοντέλου. Στα μέσα του περασμένου Μαρτίου είχαν διαρρεύσει και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του προωθητικού video της νέας S-Class.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 15 Μαΐου, με τις πωλήσεις να ακολουθούν μέσα στο καλοκαίρι. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή θα είναι διαθέσιμοι τρεις κινητήρες, ενώ η γκάμα θα εμπλουτιστεί με νέα σύνολα μέσα στο 2014. Θα δούμε και S-Class plug-in hybrid, με τις μπαταρίες να φορτίζονται μέσω πρίζας.

Βασική έκδοση με κινητήρα diesel είναι η S350 BlueTEC με τον 3λιτρο V6, οποίος αποδίδει 252 PS, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται η S500 με τον V8 βενζίνης των 4,6 lt. και ισχύ στα 435 PS. Και στις δύο περιπτώσεις το σύστημα μετάδοσης αποτελείται από το 7G-TRONIC PLUS, ενώ μελλοντικά θα δούμε και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Θα υπάρχει όμως και επιλογή με υβριδικό σύστημα, για την S400 HYBRID. Ο βενζινοκινητήρας των 3,5 lt. θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ για συνδυαστική ισχύ κοντά στα 325 PS. Εκτός από τη στάνταρ έκδοση αμαξώματος, θα κατασκευαστεί και εναλλακτική με μακρύτερο μεταξόνιο κατά 13 cm, για ορισμένες αγορές όπως αυτή της Κίνας.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes θα εξοπλίσει τη λιμουζίνα της με ό,τι καλύτερο διαθέτει από συστήματα άνεσης και παθητικής ασφάλειας. Το ραντάρ στη μάσκα και η κάμερα μπροστά από τον κεντρικό καθρέπτη θα «σκανάρουν» συνεχώς το δρόμο, αναγνωρίζοντας πιθανούς κινδύνους και βοηθώντας τον οδηγό να τους αποφύγει.[nggallery id=2501]