Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Μ3 με… προέλευση το DTM

Ελλάδα 8:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Μ3 με… προέλευση το DTM

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Μ3 με… προέλευση το DTM

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η σεζόν στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού ολοκληρώθηκε θριαμβευτικά για τη BMW, κατακτώντας τους τίτλους οδηγών και κατασκευαστών. Φυσιολογικά λοιπόν, η ευκαιρία δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη. Οι Βαυαροί παρουσίασαν την M3 DTM Champion Edition, ένα αυτοκίνητο εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής, καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 54 κομμάτια, αρχής γενομένης από τον προσεχή Φεβρουάριο.

Advertisement
Advertisement

Ο αριθμός των 54 αντιτύπων δεν επελέγη τυχαία, καθώς παραπέμπει στις 54 νίκες της BMW στο DTM. Η επετειακή έκδοση θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε μαύρο ματ χρώμα, ώστε να αντιγράψει την αγωνιστική Μ3 του πρωταθλητή Μπρούνο Σπένγκλερ. Λεπτομέρειες, όπως οι μαύρες ζάντες και τα αυτοκόλλητα που διατρέχουν την οροφή και την ουρά του αμαξώματος, καθιστούν ακόμη πιο εντυπωσιακή την DTM Champion Edition.

Στα πίσω παράθυρα εμφανίζεται η σημαία του Καναδά, με τα τρία πρώτα γράμματα του επιθέτου του Σπένγκλερ και ο τίτλος «DTM Champion 2012». Περνώντας στο εσωτερικό, στην ανθρακονημάτινη επένδυση του ταμπλό υπάρχει η υπογραφή του 29χρονου οδηγού και η αρίθμηση του κάθε αυτοκινήτου. Το τιμόνι φέρει επένδυση από αλκαντάρα, ενώ στο λεβιέ του χειροφρένου υπάρχει η αναγραφή «M Power». Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται συστήματα όπως το M Drive και το M DCT Drivelogic, ενώ τα θερμαινόμενα καθίσματα και η υποβοήθηση παρκαρίσματος προσθέτουν πόντους στον τομέα της άνεσης.

Οι εκλεκτοί 54 ιδιοκτήτες της M3 DTM Champion Edition θα προκληθούν στα σεμινάρια οδήγησης της BMW M στο Νίρμπουργκρινγκ, όπου το «παρών» θα δώσει ο Σπένγκλερ. Η τιμή του αυτοκινήτου στη Γερμανία θα αρχίζει από τα 99.000 ευρώ.[nggallery id=1173]

Advertisement
Advertisement