Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Panamera σε έκδοση Platinum

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Panamera σε έκδοση Platinum

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Panamera σε έκδοση Platinum

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία ξεχωριστή και ακόμη πιο πολυτελή έκδοση της Panamera θα λανσάρει από τα τέλη Νοεμβρίου η Porsche. Διαθέσιμη με τις Panamera 4 και Panamera Diesel, η Platinum Edition φέρει ασημένιες λεπτομέρειες στο αμάξωμα και ξεχωριστό εσωτερικό. Οι τιμές στη Γερμανία αρχίζουν από τα 79.707 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Βαμμένα σε μεταλλικό ασημί χρώμα είναι αρκετά μέρη του αμαξώματος, όπως το κάτω μισό των εξωτερικών καθρεπτών, οι μπάρες στις εισαγωγές αέρα, ο πίσω διαχύτης και η μπάρα στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Στην καμπίνα των επιβατών έχει επιλεγεί διχρωμία μαύρου – μπεζ, ενώ στάνταρ είναι η δερμάτινη επένδυση μέρους του εσωτερικού (προαιρετικά διατίθεται πλήρες δερμάτινο πακέτο). Το sport τιμόνι και τα αλουμινένια μαρσπιέ «Platinum Edition» στις εμπρός πόρτες ολοκληρώνουν την εικόνα.

Παράλληλα, μέρη του προαιρετικού εξοπλισμού άλλων εκδόσεων είναι στάνταρ στην Panamera Platinum Edition: Bi-Xenon φώτα, εσωτερικός και εξωτερικοί καθρέπτες που σκουραίνουν αυτόματα για να περιορίζεται η αντανάκλαση από τα φώτα των πίσω οχημάτων, εμπρός σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών από την Panamera Turbo. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα και σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης PCM, με οθόνη αφής 7 ιντσών και 11 ηχεία.[nggallery id=791]

 

Advertisement
Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!