Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η A-Class γίνεται… Sport

Ελλάδα 3:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η A-Class γίνεται… Sport

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η A-Class γίνεται… Sport

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία ασημί Α180 με λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα και αγωνιστικά αυτοκόλλητα χρησιμοποίησε η Mercedes στην έκθεση της Γενεύης για να προωθήσει τις δυνατότητες προσωποποίησης του compact μοντέλου της με το πακέτο Sport. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φέρει σημεία του αμαξώματος σε κόκκινο χρώμα, όπως το εμπρός σπόιλερ, η πίσω αεροτομή και το κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Ο κατάλογος των έξτρα περιλαμβάνει επίσης sport ανάρτηση και σύστημα πέδησης με διάτρητους δίσκους και κόκκινες δαγκάνες, sport τιμόνι και πεντάλ, 18άρες ζάντες αλουμινίου, μαρσπιέ και πατάκια με το λογότυπο Sport, και άλλα πολλά στοιχεία εξοπλισμού. Για την τοποθέτηση των επιπλέον αεροδυναμικών βοηθημάτων δεν απαιτείται αφαίρεση υπαρχόντων σημείων του αμαξώματος, π.χ. των προφυλακτήρων.

Παράλληλα η Mercedes ανακοίνωσε τις τιμές των εξοπλιστικών στοιχείων του πακέτου Sport για την αγορά της Γερμανίας. Ενδεικτικά, το εμπρός σπόιλερ κοστίζει 449 ευρώ, τα αγωνιστικά αυτοκόλλητα 429 ευρώ (επιπλέον 199 ευρώ ο αριθμός από 0 έως 9 στο καπό και τις πόρτες), η πίσω αεροτομή 259 ευρώ, το σύστημα πέδησης 855 ευρώ, το δερμάτινο sport τιμόνι 279 ευρώ.[nggallery id=2031]