Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η πιο δυνατή Cayenne με 550 PS

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πιο δυνατή Cayenne με 550 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η πιο δυνατή Cayenne με 550 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία νέα πιο ισχυρή και πιο γρήγορη έκδοση της Cayenne παρουσιάζει η Porsche. Η Cayenne Turbo S εξοπλίζεται με τον 4.8 Turbo, ο οποίος κέρδισε άλλα 50 PS, φθάνοντας τα 550 PS ενώ η μέγιστη ροπή του ανέβηκε από τα 71,4 στα 76,5 kgm. Το μοντέλο θα αρχίσει την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά τον προσεχή Ιανουάριο, με τιμές από 151.702 ευρώ (στη Γερμανία).

Advertisement
Advertisement

Η αύξηση της ισχύος σε σχέση με την Cayenne Turbo συμβάλλει στη βελτίωση των επιδόσεων, με τα 100 km/h να επιτυγχάνονται εντός 4,5 sec (έναντι 4,7) και την τελική ταχύτητα να φθάνει τα 283 km/h (έναντι 278). Από την άλλη, η Porsche ανακοινώνει ότι η κατανάλωση δεν έχει επηρεαστεί, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα με την Turbo (11,5 lt/100 km).

Στο βασικό της εξοπλισμό της Cayenne Turbo S περιλαμβάνονται όλα τα «καλούδια» της Porsche, όπως η αερανάρτηση και το σύστημα ενεργητικής ανάρτησης PASM, το σύστημα ελέγχου  του πλαισίου PDCC, που περιορίζει τις κλίσεις στις στροφές και το PTV Plus, το οποίο κατανέμει τη ροπή στους πίσω τροχούς και συνεργάζεται με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό.

Οι εξωτερικές αλλαγές είναι διακριτικές, περιορίζονται σε λεπτομέρειες του αμαξώματος βαμμένες σε μαύρο χρώμα, όπως οι εισαγωγές αέρα, και το κάτω μέρος των εξωτερικών καθρεπτών. Αποκλειστικές για το μοντέλο είναι οι ζάντες 21 ιντσών, με το έγχρωμο σήμα της Porsche στο κέντρο τους. Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από τη διχρωμία στις δερμάτινες επενδύσεις, με μαύρο-κόκκινο και μαύρο-μπεζ, αλλά και λεπτομέρειες από ανθρακόνημα.[nggallery id=740]

Advertisement
Advertisement

 

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!