Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η μοναδική Ghost

Ελλάδα 17:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μοναδική Ghost

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η μοναδική Ghost

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δίπλα στην περιορισμένης παραγωγής Phantom Coupe Aviator Collection, η Rolls-Royce αποκάλυψε στην έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων – στο Μοντερέι της Καλιφόρνια – ένα  ακόμη σπάνιο πολυτελές αυτοκίνητο. Εκεί, οι επισκέπτες του Pebble Beach Concours d’Elegance  είδαν από κοντά μία ξεχωριστή και μοναδική Ghost Extended Wheelbase.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα φέρει διχρωμία λευκού – γαλάζιου, ενώ στο εσωτερικό λεπτομέρειες από πορτοκαλί «μαρτυρούν» την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης Ghost. Η πορτοκαλί παπαρούνα – το λουλούδι που χαρακτηρίζει ολόκληρη την Καλιφόρνια – είναι ραμμένη πάνω στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Οι μπλε ραφές στα δερμάτινα καθίσματα και το μπλε ρολόι καθιστούν επίσης ξεχωριστή τη δημιουργία της Rolls-Royce.

Και βέβαια δεν λείπουν στοιχεία του υπερπολυτελούς εξοπλισμού στην υπηρεσία των πίσω επιβατών. Τα δύο ανεξάρτητα και αεριζόμενα πίσω καθίσματα διαθέτουν λειτουργία μασάζ, τη στιγμή που όσοι κάθονται σε αυτά μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία της αρεσκείας τους ή να πιουν λίγη από την παγωμένη σαμπάνια τους. Η θυγατρική της BMW καθιστά παράλληλα πλουσιότερο τον εξοπλισμό ασφαλείας της Ghost, ο οποίος περιλαμβάνει και υπέρυθρη κάμερα για τον εντοπισμό πεζών στο σκοτάδι.[nggallery id=325]