Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Βελτιώσεις στα σημεία για τη Ghost

Ελλάδα 5:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βελτιώσεις στα σημεία για τη Ghost

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Βελτιώσεις στα σημεία για τη Ghost

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ήρθε η ώρα της αναβάθμισης για ένα από τα μακροβιότερα μοντέλα της Rolls Royce, τη Ghost. Μόνο που η Βρετανική μάρκα, παρότι πλέον λειτουργεί υπό τη γερμανική… ομπρέλα του BMW Group, φιλοσοφία δεν αλλάζει. Τι εννοούμε; Πως το σκεπτικό της μάρκας απαγορεύει όποιες ραγδαίες αλλαγές αφού τα μοντέλα της είναι τόσο άρτια, που χρειάζονται μόνο… πινελιές. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και στη περίπτωση της ανανέωσης της Ghost.

Advertisement
Advertisement

Ίσως στη φωτογραφία που η Rolls Royce έδωσε στη δημοσιότητα να μην εντοπίζετε πολλές αλλά μην ανησυχείτε, αυτό είναι λογικό. Σχεδόν όλες αφορούν το εσωτερικό! Εξωτερικά, υπάρχει απλά μία νέα επιλογή στο σχεδιασμό των ζαντών.

Η παλέτα των 44.000 χρωματικών επιλογών που η μάρκα πανηγυρίζει επειδή διαθέτει, δεν μας συγκινεί ενώ από τα στοιχεία που άλλαξαν στο εσωτερικό, πέρα από το νέου τύπου δέρμα και κάποιες επιπλέον ξύλινες λεπτομέρειες, ξεχωρίζει η τοποθέτηση ηχείων σε σημεία που μεταφέρουν τη πηγή ήχου πιο κοντά στο αυτί του επιβάτη, βελτιώνοντας έτσι την ακουστική εντός της Ghost.

Α, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να ανοίξετε το πορτ παγκάζ χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας. Εφόσον κρατάτε το κλειδί, αν τοποθετήσετε το πόδι σας κάτω από τον προφυλακτήρα, θα ανοίξει αυτόματα.

Advertisement
Advertisement

Είμαστε σίγουροι πως τα παραπάνω κάνουν τη διαφορά και εφόσον έχετε την οικονομική άνεση, θα προτιμήσετε την «αναβαθμισμένη» Rolls Royce Ghost. Λίγη υπομονή όμως γιατί οι πωλήσεις δεν έχουν αρχίσει ακόμα.
[nggallery id=884]