Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το νέο Kia Soul! (upd)

Ελλάδα 19:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρα για το νέο Kia Soul! (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το νέο Kia Soul! (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του νέου Soul από το NewsAuto.gr, ήρθαν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την Kia ενόψει της έκθεσης της Νέας Υόρκης. Το αστικό crossover της Kia ανανεώθηκε σχεδιαστικά, απέκτησε μεγαλύτερους χώρους, ποιοτικότερο εσωτερικό και καλύτερες επιδόσεις. Διατηρεί μεν το σχήμα «box» του προκατόχου του, όμως οι επιρροές από το πρωτότυπο Track’ster έχουν ως αποτέλεσμα να δείχνει πιο μοντέρνο και δυναμικό.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές αφορούν κυρίως τη μάσκα, τον προφυλακτήρα και τα φώτα LED. Στην καμπίνα των επιβατών έχουν χρησιμοποιηθεί μαλακά υλικά στον πίνακα οργάνων, την κεντρική κονσόλα και το εσωτερικό των θυρών. Οι Κορεάτες μιλούν για νέο πλαίσιο, το οποίο προσφέρει αυξημένη στρεπτική ακαμψία κατά 28,7%, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

Το μεταξόνιό του έχει αυξηθεί κατά 2 cm στα 2,57 m και σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο πλάτος (στα 1,8 m πλέον) συμβάλλει στην παροχή πλουσιότερων χώρων για τους επιβάτες. Το νέο Soul εξοπλίζεται με τον ατμοσφαιρικό 1.6 GDI με τα 130 PS στη βασική του έκδοση, ενώ διαθέσιμος είναι και 2λιτρος κινητήρας με 164 PS. Και οι δύο εμφανίζουν περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές. Και οι δύο συνδυάζονται τόσο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, όσο και με αυτόματο, ίδιου αριθμού σχέσεων.

Οι πωλήσεις του έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν στις ΗΠΑ το τρίτο τρίμηνο του έτους, με την Ευρώπη να ακολουθεί σύντομα.[nggallery id=2227]

Advertisement
Advertisement