Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το ευρωπαϊκό Rapid

Ελλάδα 12:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το ευρωπαϊκό Rapid

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το ευρωπαϊκό Rapid

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με ελάχιστες διαφορές σε σχέση με το πρωτότυπο MissionL, το νέο Rapid είναι έτοιμο να λάβει τη θέση του στη γκάμα της Skoda. Θα τοποθετηθεί ανάμεσα στη Fabia και την Octavia και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Παρίσι. Οι κατασκευαστές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα τα τελευταία χρόνια στα μικρομεσαία 4θυρα οικογενειακά μοντέλα, θεωρώντας ότι δημιουργείται ένα πολλά υποσχόμενο segment.

Advertisement
Advertisement

Δυνατό σημείο και του Rapid είναι οι πλούσιοι εσωτερικοί χώροι, χωρίς όμως η εξωτερική εμφάνιση να είναι αδιάφορη. Η νέα εταιρική μάσκα της τσέχικης εταιρείας που ενώνεται με τα φωτιστικά σώματα και οι μακρόστενοι προβολείς ομίχλης κυριαρχούν στο εμπρός μέρος του sedan. Η έντονη κλίση της οροφής θυμίζει coupe, ενώ στην ουρά τα φώτα έχουν σχεδόν τετράγωνο σχήμα.

Οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι ίδιες με αυτές του νέου Toledo, καθώς τα δύο sedan μοιράζονται κοινή πλατφόρμα. Με μήκος 4,48 m, το Rapid προσφέρει πλούσιους χώρους για 5 επιβάτες, ενώ ο όγκος του χώρου αποσκευών θα υπερβαίνει τα 500 lt.

Το Rapid θα εξοπλίζεται με πέντε κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου. Η Skoda δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως πρόκειται για τα γνωστά σύνολα, απόδοσης από 75 έως 122 PS για τους TSI και 90 έως 105 PS για τους TDI.[nggallery id=173]

Advertisement
Advertisement