Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκλειστικό: Η Mercedes GLA! (upd)

Ελλάδα 5:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστικό: Η Mercedes GLA! (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκλειστικό: Η Mercedes GLA! (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Βρήκαμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του πρωτότυπου compact SUV που θα παρουσιάσουν οι Γερμανοί στην έκθεση της Σαγκάης και τις αποκαλύπτουμε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα. Η GLA Concept βασίζεται στην πλατφόρμα της A-Class και θα μας… οδηγήσει στο μοντέλο παραγωγής, με ορισμένες βέβαια σχεδιαστικές αλλαγές. Αυτές θα εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα, τους προφυλακτήρες και τους τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό συναντάμε 4 ανεξάρτητα δερμάτινα καθίσματα, αλλά και φουτουριστικό ταμπλό. Το πολυτελές SUV της Mercedes αναμένεται να είναι έτοιμο στην τελική του μορφή τον προσεχή Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Θα κυκλοφορήσει τόσο ως προσθιοκίνητο όσο και ως 4×4 και οι πωλήσεις του θα αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2014.

Τα κινητήρια σύνολα θα είναι τα γνωστά 4κύλινδρα βενζίνης και diesel, ενώ θα κυκλοφορήσει και έκδοση επιδόσεων με το σήμα και τη «φροντίδα» της AMG. Θα εξοπλίζεται βέβαια με το 2λιτρο των 360 PS και των 45,9 kgm ροπής.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, διότι μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία με το αστέρι στη μάσκα.[nggallery id=2405]

Advertisement
Advertisement