Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To νέο Skoda Rapid

Ελλάδα 10:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Skoda Rapid

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To νέο Skoda Rapid

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην ευρωπαϊκή αγορά θα κάνει στο τέλος του χρόνου την εμφάνιση του το νέο Skoda Rapid! Η τσέχικη εταιρεία παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου το έβδομο κατά σειρά μοντέλο της που τοποθετείται στη γκάμα ανάμεσα στη Fabia και την Octavia 5. Το νέο sedan της Skoda βασίζεται στο πρωτότυπο Mission L που είχαμε δει στην Έκθεση της Φρανκφούρτης και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες στο σχέδιο της μάρκας που θέλει ενάμιση εκατομμύριο πωλήσεις μέχρι το 2018.

Advertisement
Advertisement

«Το νέο Rapid αποτελεί τον προπομπό της μελλοντικής πορείας της εταιρείας μας. Ενσωματώνει όλες τις αξίες της μάρκας: φρέσκο σχεδιασμό, πρακτικότητα, τεράστιους χώρους, πρωτοποριακές λύσεις και φυσικά κορυφαία σχέση τιμής/προϊόντος, κάτι που ισχύει για όλα τα μοντέλα της Skoda», δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Skoda, Dr. Winfried Vahland.

Μετά το λανσάρισμα του νέου Citigo και τώρα τα αποκαλυπτήρια του Rapid που θα δούμε τους επόμενους μήνες στο δρόμο, η Skoda επιβεβαιώνει την επιθετική της πολιτική που θέλει για την επόμενη τριετία, να παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο κάθε εξάμηνο!

Όσο για το όνομα του, αποτελεί αναβίωση του μοντέλου που η τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία παρήγαγε από το 1984 έως το 1990, αν και εκείνο ήταν ένα μικρομεσαίο δίπορτο όχημα.
[nggallery id=44]

Advertisement
Advertisement