Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο Toledo

Ελλάδα 12:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το νέο Toledo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο Toledo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του νέου Toledo κυκλοφόρησαν και το NewsAuto.gr σας παρουσιάζει το… ξαδελφάκι του Skoda Rapid. Άλλωστε τα δύο μικρομεσαία sedan μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα και αναμένεται να κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στο Παρίσι.

Advertisement
Advertisement

Το Toledo θα διατηρήσει τις ίδιες διαστάσεις με την πρωτότυπη έκδοση (4,48 m), που είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Μάρτιο στη Γενεύη. Το δυνατό του σημείο, όπως άλλωστε στις περισσότερες προτάσεις της κατηγορίας, θα είναι οι πλούσιοι χώροι για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους (με τον όγκο του πορτμπαγκάζ να ξεπερνά τα 500 lt.). Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί ποιοτικότερα υλικά και συνολικά δείχνει αναβαθμισμένο σε σχέση με το παρελθόν, όμως η σχεδίασή του δεν ξεφεύγει από τα συντηρητικά πρότυπα του Ομίλου Volkswagen.

Όσον αφορά τους κινητήρες, η γκάμα θα περιλαμβάνει τρικύλινδρο σύνολο αλλά και τους γνωστούς 1.2 και 1.4 TSI, απόδοσης 105 και 122 PS, ενώ ο 1.6 TDI θα εξοπλίσει το νέο Toledo σε δύο εκδόσεις, με 90 και 105 PS.[nggallery id=168]