Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο Cherokee

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το νέο Cherokee

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο Cherokee

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λίγες ώρες μετά τη διαρροή φωτογραφίας του νέου Cherokee μέσα από τη γραμμή παραγωγής, η Jeep αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας το… επίσημο υλικό. Έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερις φωτογραφίες του νέου της SUV, λίγες εβδομάδες πριν κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Advertisement
Advertisement

Το εμπρός μέρος είναι πλήρως επανασχεδιασμένο, με κύριο χαρακτηριστικό την παρουσία φωτιστικών σωμάτων σε τρία επίπεδα, στα πρότυπα του Nissan Juke. Στο πάνω μέρος είναι τα φώτα ημέρας και αυτά των φλας, στο μέσον τα κυρίως φώτα και κάτω οι προβολείς ομίχλης. Η μάσκα-ταυτότητα της Jeep αλλά και η μεγάλη εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα έχουν χρωμιωμένο περίγραμμα.

Φωτογραφίες της «ουράς» ή του εσωτερικού δε δημοσιεύτηκαν, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγες εβδομάδες ακόμη για να διαπιστώσουμε και τις υπόλοιπες αλλαγές. Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, η θυγατρική της Chrysler υπόσχεται πάνω από 45% οικονομία καυσίμου σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Θα δούμε λογικά και 4κύλινδρο diesel, χωρητικότητας 2 lt.

Οι πωλήσεις θα αρχίσουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη του έτους, με την Ευρώπη να ακολουθεί τους πρώτους μήνες του 2014.[nggallery id=1905]

Advertisement
Advertisement