Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Η Alfa 4C παραγωγής

Ελλάδα 3:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Η Alfa 4C παραγωγής

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Η Alfa 4C παραγωγής

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παρουσιάζουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πισωκίνητου διθέσιου μοντέλου της Alfa Romeo. Η 4C θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες στην έκθεση της Γενεύης. Τοποθετημένος στο κέντρο, ο 4κύλινδρος 1750 είναι εξέλιξη του συνόλου που γνωρίσαμε στην Giulietta Quadrifoglio Verde.

Advertisement
Advertisement

Οι Ιταλοί δεν ανακοίνωσαν τη μέγιστη απόδοση, όμως με βάση την αναλογία βάρους/ισχύος σε κάτω από 4 kg/PS, εικάζουμε ότι ο κινητήρας της 4C θα έχει πάνω από 250 PS. Η κίνηση περνά στον πίσω άξονα μέσω του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη TCT. Για τα 100 km/h από στάση, η νέα Alfa Romeo αναμένεται να χρειάζεται κάτω από 5 sec, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Με μήκος που πλησιάζει τα 4 m, πλάτος 2 m και ύψος μόλις 1,18 m, η 4C είναι ένα μικρό sport μοντέλο, που υπόσχεται εκπληκτική ευστάθεια υπό όλες τις συνθήκες. Οι πωλήσεις της θα αρχίσουν μέσα στο 2013, σε περιορισμένο αριθμό. Μέσα στο 2014 αναμένεται και ισχυρότερη έκδοση με προσανατολισμό τη χρήση στην πίστα.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για όλες τις νεότερες πληροφορίες…[nggallery id=1792]

Advertisement
Advertisement