Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το νέο Kia Forte

Ελλάδα 19:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το νέο Kia Forte

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το νέο Kia Forte

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση από την Kia των σκίτσων του νέου Forte/Cerato, ακολούθησε η διαρροή των πρώτων επίσημων φωτογραφιών. Το μικρομεσαίο sedan θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες ως Κ3 στην Κορέα, ενώ στο πρώτο τρίμηνο του 2013 θα εξαχθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Κυρίαρχο χαρακτηριστικό στη σχεδίαση του νέου Forte, είναι η έντονη κλίση της πρώτης και της τρίτης κολώνας. Σε συνδυασμό με τα στενά πίσω παράθυρα, χαρίζουν στο τετράθυρο μοντέλο της Kia εμφάνιση που θυμίζει coupe μοντέλο. Η νέα μάσκα – σήμα κατατεθέν όλων των νέων μοντέλων της κορεάτικης εταιρείας – ενώνεται με τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα. Σε αυτά ενσωματώνονται και φώτα ημέρας, τεχνολογίας LED. Στην ουρά του αμαξώματος ξεχωρίζουν τα μακρόστενα φώτα και ο μεγάλος προφυλακτήρας.

Το νέο Forte (ή Cerato σε ορισμένες αγορές) είναι μακρύτερο, φαρδύτερο και πιο χαμηλό από το αυτοκίνητο που αντικαθιστά. Μέσα στο 2013, η γκάμα του θα ενισχυθεί με δύο ακόμη αμαξώματα: το 5θυρο hatchback και το δίθυρο coupe. Παραμένει πάντως άγνωστο προς το παρόν αν – και σε ποιες εκδόσεις – θα έρθει στην Ευρώπη, καθώς στη συγκεκριμένη κατηγορία κυκλοφορεί το ιδιαίτερα δημοφιλές ceed.[nggallery id=262]