Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το ανανεωμένο Micra

Ελλάδα 19:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το ανανεωμένο Micra

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το ανανεωμένο Micra

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το σουπερμίνι της Nissan δέχτηκε το καθιερωμένο φρεσκάρισμα στα μέσα της εμπορικής του πορείας και οι φωτογραφίες παρουσιάζουν την ευρωπαϊκή έκδοση του μοντέλου. Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Μάρτιο, σας είχαμε αποκαλύψει το αυτοκίνητο για την αγορά της Ταϊλάνδης, όπου κατασκευάζεται και κυκλοφορεί ως March.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστικές αλλαγές είχαν ως στόχο να δώσουν στο Micra πιο αρρενωπή εμφάνιση και φαίνεται ότι τα καταφέρνουν. Η Nissan θέλει να καταστήσει το… μικρό της πιο ελκυστικό και στο ανδρικό κοινό. Οι επεμβάσεις επικεντρώνονται στο εμπρός άκρο του αμαξώματος. Η νέα μάσκα θυμίζει Juke και Qashqai, ενώ διαφορετικά είναι τα φώτα και ο προφυλακτήρας που φιλοξενεί μεγαλύτερους προβολείς ομίχλης. Λιγότερες είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος, με νέο προφυλακτήρα και φώτα LED. Στο εσωτερικό η νέα κονσόλα έχει μαύρη πλαστική επένδυση, αποπνέοντας πιο ποιοτική εικόνα.

Το ανανεωμένο Micra αναμένεται στην Ευρώπη και την Ελλάδα το φθινόπωρο του 2013, με τον ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο 1.2 βενζίνης των 80 PS. Παραμένει πάντως άγνωστο αν θα δούμε στην Ελλάδα και την υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του κινητήρα. Ο 1.2 DIG-S με 98 PS θα εξοπλίζει πάντως το νέο Note.

Η επόμενη γενιά του Micra θα αρχίσει να κατασκευάζεται το 2016 στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της Renault στο Φλιν. Η ετήσια παραγωγή εκτιμάται ότι θα ανέρχεται σε 82.000 οχήματα. Η εξέλιξη αυτή θα δώσει στο εργοστάσιο της Nissan στο Τσενάι την ευκαιρία να κατασκευάσει τα αναμενόμενα φθηνά μοντέλα της Datsun. Στη συγκεκριμένη μονάδα της Ινδίας παράγεται το σημερινό Micra.[nggallery id=2669]

Advertisement
Advertisement