Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ακόμη πιο ισχυρή η BMW M5

Ελλάδα 19:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακόμη πιο ισχυρή η BMW M5

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ακόμη πιο ισχυρή η BMW M5

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παράλληλα με την παρουσίαση της ανανεωμένης Σειράς 5 (την οποία το NewsAuto.gr αποκάλυψε το βράδυ του Σαββάτου) η BMW δημοσιοποιεί τις αλλαγές και στην κορυφαία Μ5. Το μεγάλο sedan επιδόσεων δέχτηκε το καθιερωμένο σχεδιαστικό φρεσκάρισμα, αλλά εξοπλίζεται και με το προαιρετικό πακέτο Competition, για ακόμη περισσότερη δύναμη.

Advertisement
Advertisement

Στη συγκεκριμένη λοιπόν έκδοση της Μ5, ο V8 M TwinPower Turbo των 4,4 lt. «ενισχύεται» με επιπλέον 15 PS και αποδίδει 575 PS. Δεν ανακοινώθηκαν πάντως βελτιώσεις στις επιδόσεις. Ο κινητήρας συνδυάζεται ως γνωστόν με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Μ και το ενεργό διαφορικό στον πίσω άξονα. Η ανάρτηση έχει ρυθμιστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Μ5, ενώ από τον Μάρτιο είναι διαθέσιμα και τα νέα κεραμικά δισκόφρενα της Μ, τα οποία ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Η ανανεωμένη Μ5 φέρει μικρές επεμβάσεις στο αμάξωμα (εντοπιζόμενες στη μάσκα και τα πίσω φώτα που φέρουν λεπτές λωρίδες LED), στην καμπίνα των επιβατών (με το νέο τιμόνι της Μ και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο στο υποβραχιόνιο), ενώ γίνεται πιο πλούσιος ο εξοπλισμός ασφάλειας και άνεσης.[nggallery id=2615]