Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έτοιμο και το ηλεκτρικό VW up!

Ελλάδα 8:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο και το ηλεκτρικό VW up!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έτοιμο και το ηλεκτρικό VW up!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μετά το eco up! που κινείται με φυσικό αέριο, η Volkswagen προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Παρουσίασε στο διαδίκτυο την ηλεκτρική έκδοση του αυτοκινήτου πόλης, το οποίο έχει αυτονομία 150 km. Το e-up! παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης μετόχων της εταιρείας. Η πρεμιέρα για το κοινό θα γίνει το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη και αμέσως μετά θα αρχίσει η διαδικασία των παραγγελιών.

Advertisement
Advertisement

Το τετραθέσιο μοντέλο εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα μέγιστης ισχύος 82 PS, ο οποίος αποδίδει διαρκώς 55 PS. Η μέγιστη τιμή της ροπής (21,4 kgm) είναι διαθέσιμη από την πρώτη στιγμή. Το e-up! έχει βάρος 1.185 kg και επιταχύνει από στάση στα 100 km σε 14 sec (αγγίζει σε τελική ταχύτητα τα 135 km/h). Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μπορούν να φορτιστούν σε ποσοστό 80% εντός μόλις μισής ώρας.

Οπτικά, το ηλεκτρικό up! ξεχωρίζει από τα φώτα ημέρας LED σε σχήμα «C» στον προφυλακτήρα, τις αποκλειστικές 15άρες ζάντες αλουμινίου, το λόγότυπο «e-up!» στην πέμπτη πόρτα. Παράλληλα έχει βελτιωθεί η αεροδυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό συναντάμε ανοικτά γκρι καθίσματα με μπλε ραφές, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, λεπτομέρειες από χρώμιο.[nggallery id=2108]